Adresa

Kumičićeva 47a, Rijeka

Nazovite nas

051 403 789

Zašto kažemo da vaše odijelo govori prije vas?

15. Ožujka, 2018

Odijelo nije samo običan komad odjevnog predmeta, ono je ujedno i odraz našeg stila i karaktera, a često se povezuje i sa poslovnim uspjehom, obrazovanošću, profinjenošću i elegancijom. Mnogi će reći kako upravo odijelo čini čovjeka, a složili se s time ili ne, jedno je sigurno – odijelo je pažljivo složena odjevna kombinacija koja definitivno igra ulogu u tome kako vas drugi percipiraju. I ne pristaje baš svako odijelo svakom muškarcu, stoga možemo slobodno reći i kako je riječ o poprilično personaliziranoj odjevnoj kombinaciji, pogotovo kada govorimo o odijelima sašivenim po mjeri.

 

Kako odabrati i kako se nositi sa svojim odijelom? Ono što nikako ne smijete dopustiti je to da odijelo nosi vas. Ono mora biti upečatljivo, no ne i ono jedino što se ističe na vama. Odijelo je više kao blagi odraz vaše osobnosti, koju se da naslutiti, ali nikako u potpunosti razotkriti na prvi pogled. Također, odabir odijela treba biti u skladu s određenim situacijama, ali i u skladu s vašim govorom tijela.

 

Izrazito je važno da svoje odijelo držite urednim i u što boljem stanju. Ono u neku ruku zahtijeva savršen sklad tako da će svako oštećenje, mrlja, pregib tkanine ili nekakav drugi nedostatak biti itekako uočljiv.

 

Najbolji način za čišćenje odijela je kemijsko čišćenje, a ovdje u praonici i kemijskoj čistionici Blitz pružit ćemo vam brzu i kvalitetnu uslugu održavanja vašeg odijela, vodeći pažnju oko svakog detalja kao da je riječ o našem vlastitom omiljenom odjevnom predmetu.

 

Odijelo je u jednu ruku možda zahtjevno, no s druge strane pruža jedinstven izgled i ostavlja snažan prvi dojam. Uostalom, kada brigu oko vašeg odijela prepustite nama, vama ostaje samo dobar izgled. Djeluje isplativo, zar ne? Kako i neće kada je praonica Blitz, uz sve ostalo, pripremila i povoljne cijene usluga.

 

Posluj pametno i isplativo – odaberi praonicu rublja i kemijsku čistionicu Blitz!

 

 

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje našeg newslettera

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

© 2018 - d.istra

Press d.o.o.

Palih boraca , 51262 Kraljevica

Trgovački sud u Rijeci

MBS : 040135432

Temeljni kapital: 20.000 kn

Vlasnik: Furlan Andreja

Erste banka , PJ Kraljevica , Hr 5024020061100081463

Informacije

>

Usluge

>

Cjenik

>

O nama

>

Lokacije

Usluge

>

Kemijsko čišćenje svih vrsta odjeće i tkanina

>

Pranje i glačanje rublja

>

Pranje jakni punjenih perjem

>

Pranje deka i prekrivača raznih dimenzija

>

Industrijski i ugostiteljski servis pranja rublja